måla inomhus

Måla inomhus eller måla utomhus?

Vi målar både inomhus och utomhus och lägger alltid fokus på kvalitet. Därför jobbar vi noggrant med grundarbeten som skrapning, spackling och slipning.

Vi utför jobb inom princip allt som har med måleri att göra som i exempelvis lägenheter, lokaler, fritidshus, villor mm. Vi arbetar snabbt och effektivt, men kompromissar aldrig med detaljerna.

Måla inomhus

Vi målar väggar, tak och golv i din bostad, lokal eller fritidshus i den färg du vill. Vi är självklart noggranna med förarbetet som inkluderar bland annat eventuell borttagning av tapet eller spackling och skrapning. Innan vi påbörjar själva målningen är vi alltid uppmärksamma på vad just din vägg eller ditt tak behöver.

Tapetsering

Om du vill fräscha upp något eller flera av dina rum kan vi hjälpa dig med tapetsering av hög kvalitet.

Nybyggnadsmålning

Har du precis byggt ett nytt hus, en ny stuga eller kanske en ny altan är det viktigt att jobbet blir gjort ordentligt från början, det gäller även målningen. Är det slarvigt gjort första gången lossnar det snabbare och det kan bli dyrt i längden att måla om.

Måla utomhus

Vi utför utvändig målning av fönster, väggar och tak! Att måla om huset kan vara ett nytt och härligt lyft i livet eftersom det faktiskt blir en ganska stor förändring när man kör upp bilen på uppfarten varje dag.

Underhållsmålning – Har färgen blivit sliten och börjat släppa hjälper vi till med en underhållsmålning för att fräscha upp och förlänga färgens livstid ett litet tag till.

Hos oss väljer du själv om du vill betala fast pris eller per timme. Vi anpassar oss efter vad som fungerar bäst för dig som kund. Självklart kan vi också bistå med råd och tips inför projektet.

Kontakta oss för mer information »