(Klicka på bilderna för större format)

GoP Construction samarbetar med företaget UAB Ręstinis būstas från Litauen som har funnits sedan 2001 och specialiserat sig på byggandet av handgjorda timmerhus. Företaget producerar allt från 20 kvm fritidshus upp till 400kvm. Timmerhus är bekväma, praktiska, estetiska och miljövänliga. Fördelen med att vi behandlar handgjorda timmerhus är att de inte förlorar sin naturlighet och unikhet. I mer än 10 år har företaget arbetat på den norska marknaden och nu i samarbete med GoP Construction ser vi fram emot att även få etablera företagets produkter på den svenska marknaden.

Varje hus är utformat individuellt och på kundens begäran utför företagets duktiga ingenjörer skisser som sedan blir ritningar och slutligen blir ditt drömhus klart för produktion.

Huset monteras först i företagets produktionslokaler, där du som kund får komma på besök och säkerställa att allt är enligt ritningarna. Sedan monteras huset ner och stockarna märks samt lastas på lastbil och skickas till byggarbetsplatsen. Monteringsteamet följer med och bygger upp huset igen.

UAB “Ręstinis būstas” bygger hus med fokus på högre och högre kvalitet och allting i produktionen görs för hand. Alla hus är tillverkas av trä med högsta kvalité.

Vi kommer att uppfylla varje kunds önskemål och behov och möjlighet finns att själv delta i byggprocessen.

Besök gärna företagets UAB Ręstinis būstas hemsida för mera bilder, klicka på den här länken: http://www.restinisbustas.lt/

Tveka inte att kontakta oss på GoP Construction för mera information och offert.

Intresseanmälan för mer information: